Vilkår og personvern

«Jeg som forelder er innforstått med at vi overlater ansvaret for barna til arrangangørene på leiren. Om jeg vil kan jeg være med barnet og bivåne, eventuelt hjelpe til med, aktivitetene på leiren. Jeg forstår at arrangørene vil gjøre sitt beste for å få barna til å føle seg trygge og komfortable, men også at en av hovedpoengene med leiren er å bli utfordret i friluftsmestringsøvelser (som for eksempel bålfyring, pil og bue, fiske) som noen barn kanskje syns er litt skummelt til å begynne med, men skal føre til mestringsfølelse og økt naturglede. Jeg stoler på at de erfarne arrangørene ser hvert enkelt barns behov eller nivå av gjennomførbarhetsevne og tilpasser aktivitetene så godt de kan dertil.»

På Villmarksleiren vil barna tilbringe all tid under åpen himmel i villmark, dog nærme sti/hyttefelt og bilvei. Det er mange faktorer som spiller inn på barnets motivasjon for deltagelse, som f.eks vær og vind. «Jeg lover som forelder at jeg selv, eller andre familiemedlemmer/representanter, er i nærheten av leiren under Villmarksleirens løp, slik at mitt barn kan hentes om han/hun ønsker å dra hjem.»

Personvern

«Jeg som forelder stoler på at arrangørene ivaretar mine egne personalia, samt barnets personalia, og ikke deler personinformasjon på noen som helst måte. Jeg forstår at arrangørene kan måtte bruke mitt telefonnummer eller epost-adresse for å kontakte meg om det er viktig informasjon før, under eller etter leiren. Utover dette skal ikke mine personalia eller telefonummer/mailadresse brukes til noe slags form for reklame. Jeg plikter til å være tilgjengelig, særlig under leirens løp, og ha mobilen påslått mens leiren blir arrangert.»

Personvern og sosiale medier

Ved påmelding og bekreftet plass på leiren vil den påmeldte og foreldrene få tilgang til Villmarksleirens egen lukkede instagram-konto:

@villmarksleir .

Her kan man følge arbeidet arrangørene gjør før leiren, lære om naturen og dyrene i nærmiljøet, følge aktivitetene barna gjennomfører underveis i leiren gjennom «instagram-story» og se bilder av barna på leiren en uke etter leiren er gjennomført. Det er KUN påmeldte deltagere, foreldre av deltagerne, arrangører og samarbeidspartnere som har tilgang til denne instagram-kontoen. En uke etter leirens slutt vil vi slette alle bilder hvor ansiktet til barna vises. Om arrangøren har lyst til å beholde noen bilder med ansikter vil spesifikk godkjennelse fra foreldrene innhentes.

Søk opp kontoen @villmarksleir i instagram og trykk «Følg» eller trykk HER . Man får tilgang etter at arrangørene har avklart at du er en forelder.

Refusjon/kansellering

Jeg forstår som forelder at deltageravgiften ikke kan refunderes om barnet mot formodning allikevel ikke kan møte på leiren, eller deler av den. Villmarksleir er et non-profit-prosjekt hvor arrangørene bruker hundrevis av frivillige timer ulønnet og det handles inn mat, drikke og utstyr basert på et nullbudsjett.

Allergier og spesielle behov

Jeg har meldt om alle eventuelle allergier, intoleranser eller spesielle behov for barnet ved påmelding.